I can't spell it out to you, it will never be that simple.



Idag har jag spenderat timmar med att trycka in och försöka hålla isär utryck som cis-trans-isomerer, cykloalkaner, alkaner, alkyler, alkener och arener.
En av dessa timmar fördrevs i Tuileriträdgården utanför Louvren med Sara. Vi fick lära oss the hard way vad det kan innebära att vara svensk. Jag syftar inte på det faktum att det kom fram en kille och tackade oss för att vi förgyllde parken med våran skönhet (dvs vårt blonda hår och blå ögon), utan att vi inte ens kan ligga en timme i solen utan att våra fina svenska vinterhudar blir röda som kräftor. Vi skull bada efteråt. Vi blev lagom utskrattade, ja.
Imorgon är det dags för ännu ett misslyckande i engelska. Läs- och hörförståelse. Ska läsa på lite glosor och hoppas att de orden kommer imorgon. Sen är det hälsa på praktiken-dags, mentorsmöte och ännu mer engelska- och kemiplugg. På lördag börjar naturkunskaps- och franskaplugget.
Ni kanske märker att det pessimistiska Åsa är tillbaka. Men idag har vi rätt att ha en liten svacka. Tycker jag. 
 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Oj vad det var lätt att komma tillbaka till svackan Åsa. Tänk på det positivta med sången och svenskan så kanske att det går lite lättare med det andra.

Kram Mamma

2011-05-12 @ 07:32:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0