Anyway, what are you gonna do about it?

Dryg dag idag, men detso (alltså hur stavas det där? har funderat på det ett tag nu) bättre kväll! 
Börjad med att jag försov mig, vaknade 6.50 och hade tänkt vara klar kl 7 för att ta tåget 7.18. Gick hemifrån 7.15, haha. Skrev lappen från förra inlägget för att ingen hade gått upp än, ville inte att dom skulle vakna och typ vafan är åsa?). Tog tåget 7.28 till pont cardinet istället för saint lazare för att testa en ny väg. Började med att gå åt fel håll, men räddade det rätt snabbt. Tur att jag bestämde mig för att ta med turistkartan liksom ;) Kom fram till médéric 8.08 och började 8.10, men sprang upp och ner i de där jäka trapporna för att hitta salen, tillslut fickjag fråga i köket, haha. Kom lite sent alltså. Två timmars franska (och frida om du läser det här, så är du verkligen inte alls sämst i gruppen!), det är så himla svårt! Alltså, jag fattar i princip allt läraren säger, men hur ska jag med min 60-poängs steg 4-franska kunna slänga in intressanta, relevanta kommentarer om strejk, pension och freaking skatt? Dessutom när man inte fattar så börjar helt plötsligt två-tre personer utöver läraren förklara, alltså fyra personer som pratar franska i mun på varann. För det hjälper ju mig att fatta. Nej men det är inte så farligt, läraren verkar jättesnäll! (whaaat? en någolunda positiv åsa? but.. how come?)

Sen var det håltimme och då åkte jag, thomasine, hanna och anna till neuilly, till ett kafé rätt nära skolan och satte oss med varsin kopp varm choklad och pratade. Jag trixade också med det lilla hemliga projektet, eheheh..
Efter det hade vi kemi a, som jag har flyttat till höstterminen för-jag-kan-inte-läsa-den-på-vårterminen-för-den-krockar-med-svenskan-eftersom-jag-måste-byta-grupp-eftersom-min-svenskagrupps-torsdaglektioner-krockar-med-naturkunskapen-som-jag-måste-läsa-i år-eftersom-jag-inte-kan-ta-bort-mer-poäng. Självklart kan jag då inte läsa de moment som jag ska läsa på höstterminen, vilket ger mig ett alternativ: läsa in allting själv. JOY.
Lunch. Matte. Håltimme. Åkte till la défense och kollade runt i butikerna. Så himla skönt att vara ensam ett tag, behövde verkligen det. Åkte tillbaka till skolan för att ha idrott, vi gick igenom vad vi ska göra under året och sånt och sen åkte jag och filip hem.

Idag tog vi tummen ur och joggade! Vi sprang runt 35 minuter, runt i colombes och hade för det mesta ingen aning om var vi var någonstans, men vi hittade hem i alla fall. När jag kom hem kom pappa värdfamilj hem några minuter senare och frågade om jag hade gjort mig blöt (direkt översatt då) och de närmaste minuterna spenderades till att förklara för mig vad det betydde. Väldigt mycket "wet? dry? tu comprends le mot wet?" haha.

Sen dess har jag duschat, städat på mitt rum, gjort min biologiläxa (intressant kuriosa: läxtext på engelska, skrivuppgift på svenska, prata franska med pappa värdfamilj samtidigt som jag tittar på fransk tv =förvirrade) tittat på the menalist på franska, tittat på the menalist på engelska, tittat på the mentalist på franska igen (det blev för svårt för pappa värdfamilj efter ett tag, ingen text ju), pratat mycket med pappa värdfamilj, visat bilder på camilla (haha hon bad om att få se bilder på henne) och midsommar för mamma värdfamilj.

Nu ska jag sova. Imorgon ska vi ha första lektionen i FFK (Frankrike och fransk kultur), få väl se hur det blir, haha. BISOUS.

(ni älskar långa texter om min meningslösa dag va? ;D)

Kommentarer
Postat av: Cami

haha va ville han se bilder på mig? xD pratar du om mig mkt lr? ;)

2010-09-09 @ 20:26:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0